Monday, December 17, 2018

Tortuga on kilpikonna, coneho on kani

Minä ja äiti ja pikkusisko kävimme puistossa jossa oli paljon eläimiä mutta se ei ollut eläintarha sillä eläimet olivat vapaita. Siellä oli joutseneita, pupuja, aaseja, riikinkukkkoja, kukkoja, kanoja, kilpikonnia, vuohia, kissanpentuja, hanhia, ankkoja😻Sitten siellä oli ISO leikkipaikka ja sellainen ei oikea zebra jonka päällä voi ratsastaa. Sen nimi on park de paloma.











Minä kävin Suomen koulussa espanjankerhoa ja opin siellä mikä on kilpikonna ja mikä on kani espanjaksi. Se on tortuga ja sitten coneho.






Siellä puistossa oli todella kivaa suosittelen. Minä haluaisin mennä sinne iskänkin kanssa. Iskä saa ostaa pupuille porkkanoita.






Minun iskän ja äiskän blogia voi lukea Matkakuume.net -blogista.


-----

Parque de Paloma sijaitsee Benalmadenassa, sinne on vapaa pääsy, ja se on auki joka päivä. Eläimet kulkevat puistossa vapaana aaseja ja pukkeja lukuunottamatta.


2 comments:

  1. Kivoja kuvia kivasta paikasta! Kävittekö myös siinä kaktuspuistossa, joka on lähellä noiden aasien aitausta? Siellä on mielenkiintoisen näköisiä isoja ja monenlaisia kaktuksia. Jos menette keväällä, se on vielä hienompi, kun kaktukset kukkivat.

    ReplyDelete
  2. Ihana retki, ehkäpä menemme tänne yhdessä? Mukavaa joulun aikaa Beltsu <3

    ReplyDelete

Kuulen mielelläni mitä tykkäsit postauksestani!